Close | Print
Source: HTTPS://www.bjsk.fi/

Hem > Verksamhet > Björneborgs Lucia > Lucia genom tiderna > Lucia 2019 vald

Lucia 2019 vald

 I år har vi 6 goda kandidater som vill vara med och sprida ljus och värme i vintermörkret.

Här kommer de : 


1.
Inka Lehtonen, 17 år
Fritiden spenderar jag med min häst och vid gymmet. Jag vill vara med i årets Lucia för att fortsätta Luciatraditionen här i Björneborg. Lucia är viktig för att hon sprider ljus och glädje. Jag tycker att traditionen är väldigt vacker och därför skulle det vara en ära att bli årets Lucia.
1. Inka Lehtonen, 17 år Fritiden spenderar jag med min häst och vid gymmet. Jag vill vara med i årets Lucia för att fortsätta Luciatraditionen här i Björneborg. Lucia är viktig för att hon sprider ljus och glädje. Jag tycker att traditionen är väldigt vacker och därför skulle det vara en ära att bli årets Lucia.
2.
Maria Smeds, 17 år 
Jag går andra året på gymnasiet. På fritiden älskar jag att idrotta och dansa. Luciatraditionen har sedan liten stått mig väldigt nära hjärtat. För mig är lucia någon som välkomnar alla, sprider ljus och glädje i vintermörkret. Det skulle vara en ära att som Björneborgs lucia få bidra till att sprida glädje och ljus till andra.
2. Maria Smeds, 17 år Jag går andra året på gymnasiet. På fritiden älskar jag att idrotta och dansa. Luciatraditionen har sedan liten stått mig väldigt nära hjärtat. För mig är lucia någon som välkomnar alla, sprider ljus och glädje i vintermörkret. Det skulle vara en ära att som Björneborgs lucia få bidra till att sprida glädje och ljus till andra.
3.
Nelli-Noora Rantala, 17 år
Jag är en glad, utåtriktad och omtänksam person som vill sprida glädje och godhet runt i världen. Redan som liten har jag tyckt att firandet av Lucia är en viktig tradition och jag har varit med i Luciakören de senaste 4 åren. Det vore en dröm, som förverkligas, att få äran att vara Björneborgs Lucia och få chansen att sprida all den glädje, ljus och värme jag har att ge åt andra.
3. Nelli-Noora Rantala, 17 år Jag är en glad, utåtriktad och omtänksam person som vill sprida glädje och godhet runt i världen. Redan som liten har jag tyckt att firandet av Lucia är en viktig tradition och jag har varit med i Luciakören de senaste 4 åren. Det vore en dröm, som förverkligas, att få äran att vara Björneborgs Lucia och få chansen att sprida all den glädje, ljus och värme jag har att ge åt andra.
4.
Olivia Lindelöf, 17 år 
Jag går på tvåan i gymnasiet. Jag är en positiv och ödmjuk person som älskar att shoppa och spela brädspel. För mig är julen en tid för fred och avslappning, en tid man ska spendera med familj och vänner. Luciatraditionen är min favorit tradition under julen, det skulle vara en stor ära att få sprida ljus och glädje överallt i Björneborg som Lucia.
4. Olivia Lindelöf, 17 år Jag går på tvåan i gymnasiet. Jag är en positiv och ödmjuk person som älskar att shoppa och spela brädspel. För mig är julen en tid för fred och avslappning, en tid man ska spendera med familj och vänner. Luciatraditionen är min favorit tradition under julen, det skulle vara en stor ära att få sprida ljus och glädje överallt i Björneborg som Lucia.
5.
Sofia Kokkila, 18 år
Till mina fritidsintressen hör konst, träning och hälsa.  Jag älskar att vara med min familj och mina vänner, och att sköta om vår hundvalp Lykke. Ingen borde känna sig ensam, utan alla borde känna trygghet. Lucia sprider positivitet och samhörighet och det är en stor ära att vara kandidat för en så vacker tradition. Att delta i Luciatåget och sjunga hör till julförberedelserna.
5. Sofia Kokkila, 18 år Till mina fritidsintressen hör konst, träning och hälsa. Jag älskar att vara med min familj och mina vänner, och att sköta om vår hundvalp Lykke. Ingen borde känna sig ensam, utan alla borde känna trygghet. Lucia sprider positivitet och samhörighet och det är en stor ära att vara kandidat för en så vacker tradition. Att delta i Luciatåget och sjunga hör till julförberedelserna.
6.
Sofia Lindberg, 17 år
Jag är en finlandssvensk flicka, som älskar att få andra på bra humör. På fritiden leder jag scoutgrupper, seglar, sjunger och spenderar tid med kompisar. Jag har sjungit i 10 år och har varit med i luciakören de senaste 4 åren. Luciatraditionen är viktig och jag vill gärna fortsätta den, som spridare av vacker sång, ljus och hopp.
6. Sofia Lindberg, 17 år Jag är en finlandssvensk flicka, som älskar att få andra på bra humör. På fritiden leder jag scoutgrupper, seglar, sjunger och spenderar tid med kompisar. Jag har sjungit i 10 år och har varit med i luciakören de senaste 4 åren. Luciatraditionen är viktig och jag vill gärna fortsätta den, som spridare av vacker sång, ljus och hopp.

Röstningen för Lucia 2019 har avslutats!

 


Luciaval 2019. Du kan rösta bara på en kandidat !
Mitt namn: [puuttuu].
[Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.]
E-post:
[Lähetys ei onnistu - sähköpostiosoite on väärää muotoa.] [Ole hyvä ja tarkasta sähköpostiosoitteen kirjoitusmuoto.]
E-post: [puuttuu].
[Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.]

Björneborgs lucia 2019 är kandidat nummer 5, Sofia Kokkila

Vi hade 6 fina kandidater i årets luciaval och fördelningen mellan de drygt 1000 rösterna var otroligt jämn.

 


Röstningen för Lucia 2019 har avslutats!

 

Tack alla som röstat. Nu räknar vi rösterna

Nu är det dags att välja Björneborgs Lucia 2019

 Du kan rösta elektroniskt via hemsidan, men det är också möjligt att rösta i skolans kansli hos Pia.

Nederst på denna sida ser du "röstningsblanketten". Kryssa för den kandidat du vill rösta på.
Bekräfta att du inte är en robot (sållar skräppost) och klicka på SÄND!
Den sista röstningsdagen är den 28.11. kl.12.00